ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

“Алианц” предлага до 45% отстъпка по застраховка “Уютен дом”

Домът е една от най-големите инвестиции, които правим в нашия живот, но много малко са тези, които са осигурили защитата му от непредвидени събития. Статистиката показва, че под 10% от имотите у нас са застраховани. Всяка година сме свидетели на щети от бедствия, които са толкова големи, че е непосилно за едно семейство да посрещне разходите за ремонт и ново обзавеждане. В такъв момент единствено застраховката дава възможност да възстановите своя дом.

За да могат все повече хора да защитят своя дом, "Алианц" обяви отстъпки до 45% при сключване на имуществена застраховка "Уютен дом". Застраховката осигурява защита на движимо и недвижимо имущество срещу често срещани рискове като пожар, природни бедствия, земетресение, наводнение, късо съединение и др. Покриват се и разходи, направени с необходимата грижа за ограничаване на вредите при събитие, разходи за отстраняване на развалини и др. От компанията обясниха, че сключването на застраховката е бързо и лесно, като процедурата е максимално опростена и не се изисква опис на имуществото. За улеснение на клиентите се предлага и възможността за разсрочено плащане на премията.

В допълнение към промоцията клиентите на "Алианц" получават и отстъпка при сключване на застраховка “Кражба чрез взлом” от 40 процента. Промоционалните условия по застраховката на "Алианц" са валидни до 31 юли.

„Все повече хора осъзнават необходимостта от застраховане на дома и имуществото си. Затова ние решихме да направим един жест към клиентите и да  предложим имуществена застраховка с изключително добра отстъпка, която достига 45%”, коментира Стилиян Миланов – заместник изпълнителен директор на ЗАД "Алианц България".

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че избори 2 в 1 са добра алтернатива за страната?

Подкаст