ЗАД “Армеец” е “Застраховател на годината” за 2015 година

армеец - награда 1016-1

Застрахователна компания "Армеец" е "Застраховател на годината" за 2015 година. Признанието идва в навечерието на празника по повод 20-годишния юбилей на дружеството.

ЗАД "Армеец" спечели приза в конкуренция с "Алианц България" и "ДЗИ Общо застраховане", които се класираха на второ място в категория "Общо застраховане", а "Лев Инс" зае третото място. Традиционно победителите се определят от експертно жури, съставено от представители на организаторите по предварително анонсирани обективни критерии като пазарен дял, платени обезщетения, акумулирани премии и др.

Статуетката прие изпълнителният директор на ЗАД "Армеец" Цветанка Крумова.

"Тази награда е още едно доказателство, че професионализмът и отношението към клиентите са най-важните предпоставки за успех в сектора на застраховането. Гордея се с екипа на ЗАД "Армеец", благодарение на когото непрекъснато увеличаваме дела си на пазара и вече се утвърдихме като най-динамично развиващата се компания в бранша", коментира тя.

"Армеец" е лидер в застрахователния сектор от 2012 г. насам, с пазарен дял от над 13% в България. Компанията е на челна позиция в сегментите на общото застраховане и застраховки "Каско на МПС" и "Помощ при пътуване".

Традиционните годишни награди "Застраховател на годината", както и наградите "Пенсионноосигурително дружество на годината" се проведоха за осма поредна година. Те се връчват от Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски", Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване и Българската асоциация на застрахователните брокери.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кое ви кара да гласувате за конкретна партия или коалиция?

Подкаст