ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Невиждани мерки за сигурност заради мача ЦСКА – Монтана за Купата на България

Национален стадион Васил Левски

На 24 май от 20.00 часа на Национален стадион „Васил Левски” ще се проведе финала за купата на България по футбол между отборите на ПФК „Монтана”  и ПФК „ЦСКА”
Служители от Столична дирекция на вътрешните работи  предприемат всички необходими мерки за охрана на обществения ред и безопасност на движението в столицата във връзка с предстоящия мач.

Преди, по време и след провеждане на спортната среща полицейските служители ще следят  за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на столичния град. Пристигащите организирано с автобусни превози от страната привърженици на „Монтана” ще бъдат съпровождани от полицейски служители до подсигурените за паркиране места. За целта им е подсигурено място пред вход № 4 на националния стадион. Организирано пътуващите привърженици на ЦСКА от страната ще бъдат съпровождани и ще паркират на  алеите пред  секторите „А” и „Б” на стадион „Българска армия”.

Полицаите ще извършват щателна проверка на всички посетители на футболния мач. В района на спортното съоръжение,  на изградени  контролно- пропускателни пунктове служителите на реда ще проверят влизащите. Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи /огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри/.

Малолетни  ще се допускат на територията на стадиона само след предварително попълнени декларации и с пълнолетен придружител.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Ще потърсите ли правата си, ако Ви измамят като потребител?

Подкаст