Корнелия Нинова хвали БСП пред посланиците от ЕС

Корнелия Нинова

Лидерът на БСП Корнелия Нинова заедно с ръководството на партията се срещна с посланиците на страните-членки на ЕС, за да ги запознаят с плановете на социалистите. 

В срещата взеха участие Том Ван Орсхот, посланик на Холандия, страната –председател на Съвета на ЕС, и посланиците на Великобритания, Федерална република Германия, Франция, Гърция, Дания, Кипър, Полша, Словашката република, Унгария, Финландия, Хърватия, Чешката република и ръководителя на Представителството на ЕК в България както и представители на мисиите на Италия, Португалия, Ирландия, Испания, Австрия и Белгия.

От пресцентъра на социалистите обявиха, че Нинова е запознала посланиците с основните приоритети на БСП, подготовката за предстоящите президентски избори и провеждане на вътрешнопартийно допитване, утвърждаването на партията като силна и конструктивна опозиция, законодателните инициативи в областта на анти-монополното законодателство и изработването на национален план за развитието на България в тясно сътрудничество със съсловни, браншови и неправителствени организации. Както и за плановете на БСП за изготвяне на цялостна концепция за съдебна реформа и борба с корупцията.

В срещата взеха също участие членовете на ИБ на НС на БСП Деница Златева и  Драгомир Стойнев, Ангел Найденов, зам.-председател на ПГ на „БСП лява България“ и секретарите на Групата Кристиан Вигенин и Филип Попов.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Смятате ли, че масовите назначения без конкурс в бордовете на държавните фирми трябва да продължават?

Подкаст