ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Имена

НДК 201219 години вестник "Банкеръ"Васил Христов - изп. дир. на ПИБ БанкДимитър Костов - предс. на съвета на директорите на ПИБ БанкНикола Бакалов - изп.  дир. на "Алианц банк България"

Васил Христов, главен изпълнителен директор на Първа инвестиционна банка, и Димитър Костов, председател на управителния й съвет, се срещнаха през седмицата с миноритарните й акционери. При разговора с тях Христов и Костов, заедно с други представители на банковия мениджмънт, запознаха акционерите с резултатите на ПИБ за първото тримесечие на 2016-а. Бяха обсъдени въпроси, свързани с възможността за разпределяне на дивиденти и за очакваните резултати от прегледа на качеството на активите.

125166  – Христов е в ляво, Костов е в средата

Милен Райков и Найден Костадинов са двамата нови съдружници в одиторската и консултантска компания "Ърнст енд Янг България". Райков ще оглави екипа, отговарящ за данъчните услуги, а Костадинов ще ръководи експертите, занимаващи се с услуги по счетоводство, със съставяне на финансови отчети и работни заплати.

U/Битпазар/MilenRaikov.jpg и U/Битпазар/Naiden_Kostadinov_a.jpg

Цветан Кръстев, управител на компанията "Аксес Финанс", която издава кредитната "Бяла карта", представи на 23 юни плановете на фирмата да разшири дейността си в Македония и Румъния.

U/Битпазар/Tzvetan_Krastev_med.jpg

 

Възможно е да се наложи някои от банките да увеличат капитала си след оценка на активите им. Това каза депутатката от ГЕРБ и председател на Комисията по бюджет и финанси в НС Менда Стоянова. „Ако някои от банките не съумеят да издържат теста при този тежък сценарий, който е абсолютно хипотетичен и едва ли може да се случи в реалността, това ще бъде един стимул за консолидация между някои от тях и тяхното окрупняване”, каза още Стоянова.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че държавата беше достатъчно подготвена за първия по-сериозен сняг?

Подкаст