ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Прокурор Камен Господинов оглави Районна прокуратура – Котел

Прокурор - Котел

Прокурор Камен Господинов бе назначен от ВСС на длъжност Административен ръководител на Районна прокуратура – Котел. Той бе избран на 06.07.2016г. от Прокурорската колегия на ВСС. Той  е завършил юридическото си образование през 2001 г. в гр. Варна. От 1996 г. до 2000 г. е работил като районен инспектор в ОД МВР – Варна. От 2000 г. до 2005 г. е работил като дознател отново в гр. Варна. От 2005 г. до 2009 г. е бил назначен на длъжност старши дознател в отдел „Криминална полиция“, сектор „Разследване“ МВР – Главна Дирекция „Противодействие на престъпността, охрана на обществения ред и превенция“ в Генерална дирекция на полицията в София. От 2009 г. до 2012 г. е бил прокурор в Районна прокуратура – Несебър, а от 2012 г. до 2016 г. – прокурор в Районна прокуратура – Бургас.

Районна прокуратура – Котел обслужва района на Община Котел , която включва 22 населени места с население около 19 330 жители. В Районна прокуратура-Котел работят двама прокурори, като престъпленията против собствеността и незаконния добив на дървесина от Държавния горски фонд са най-характерните престъпления в региона.

В концепцията си за управление на Районна прокуратура-Котел, Камен Господинов заявява, че ще заложи на екипната работа и професионалния подход в нея. Акцент в дейността му ще бъде развитието на сътрудничеството между разследващите полицаи и оперативните работници, което да доведе до успешно приключване на досъдебните производства.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че избори 2 в 1 са добра алтернатива за страната?

Подкаст