Павел Поппандов попиля Евгений Михайлов за доноса му срещу Ирина Бокова

Пресконференция на "Бояна Филм"Евгений Михайлов

Големият български актьор Павел Поппандов попиля режисьора Евгений Михайлов във връзка с доноса му срещу Ирина Бокова. "Ако беше жив Доньо Донев, щеше да добави още един герой към именития му анимационен филм "Тримата глупаци" и четвъртият щеше да е с името Евгений Михайлов", коментира ексклузивно пред ПИК Поппандов.

Вчера бившият депутат Евгений Михайлов разпрати писмо срещу българския кандидат за поста генерален секретар на ООН Ирина Бокова до всички посланици на страните членки на Съвета за сигурност на ООН и до всички посланици в ЮНЕСКО. В писмото се казва, че комунистическото минало на Бокова е смущаващ факт и се прилагат всички негативни публикации спрямо нея през последната година у нас.

"Евгений Михайлов да си спомни какво е писал в автобиографията си при назначаването му в киноцентъра: "Произхождам от прогресивно комунистическо семейство." Да си спомни как беше назначен за шеф на борда на киноцентъра, как беше уволнен за злоупотреби от покойния министър Абрашев и как беше върнат на същата длъжност от натовския радетел Соломон Паси.", коментира още българският актьор.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Откъде се информирате за предстоящия вот 2 в 1 на 9 юни?

Подкаст