ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Борисов: БСП се крие зад генерали

борисов

Явно в лявото пространство няма подходящ кандидат-президент, щом БСП се крие зад генерали. Ами в армията има много достойни такива. Да вземем например началника на отбраната ген. Константин Попов.

Така премиерът Бойко Борисов коментира оставката на командващия на ВВС ген. Румен Радев, когото БСП вероятно ще издигне за кандидат-президент. Борисов посочи, че е бил излъган от генерал Радев, въпреки че министърът на отбраната Николай Ненчев го е предупреждавал, че той е политическо лице. "Втори път няма да се оставя да ме излъжат", каза премиерът. Бойко Борисов подчерта, че ген. Радев е трябвало да си подаде оставката, когато се е приватизирал "Авионамс" на територията на Граф Игнатиево. 

"Ако го беше направил, щях да оценя като изключително мъжка и генералска постъпката му", добави премиерът.  "Сега приятен път и игра му пожелавам", каза още премиерът. По думите му партиите не трябва да се крият зад пагона и интелигенцията.

"Всеки си е силен в своята професия", коментира Борисов. Той сподели още, че е сгрешил когато повярвал на генерал Радев, който му дал дума, че няма нищо общо с политиката. "Съжалявам, че 125-годишна партия като БСП стигна дотам, че да нямат един партиен член, за когото да кажат "това е нашият кандидат"", заяви Борисов.
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че ротацията във властта трябва да се случи на всяка цена?

Подкаст