ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

В страната на разгащения уличен бандитизъм пребиха жестоко и бате Николай

Министерски съвет - Румяна Бъчварова

Известният актьор Николай Николаев, известен като Бате Николай, е бил пребит жестоко преди дни. Той потвърди това пред bTV.

Артистът е бил нападнат на жп гарата във Вакарел, където 76-годишният актьор е чакал влака от София. В момента Николаев се лекува в института "Пирогов". По непотвърдена информация той е със счупени пръсти, натъртени ребра и други травми по тялото.

Николай Николаев е подал сигнал в прокуратурата.

На 22 юли вечерта, докато чака в колата си на площадчето пред гарата във Вакарел, през отворения прозорец е атакуван от свиреп мъж, който удря нищо неподозиращия Николаев с думите: "Давай всичко!".

Бандитът го измъква от колата, нанася му още едно тежко кроше, при което актьорът пада, удря си главата в асфалта и за миг губи съзнание. Нападателят мъкне като чувал безпомощния 76-годишен мъж към перона на гарата, като не спира да му нанася тежки удари. Актьорът стене, опитва се да каже на бандита че е болен, че е опериран от рак и че всеки момент може да умре.

Молбите му не дават резултат. „След всеки опит да се изправя той ме сваляше с ритници или юмруци" – разказва някогашният любимец на децата. Добре, че по едно време излязоха две жени, които работят на гарата, развикаха се: „Убиват го!” Дойде и охраната, разтърваха ни, след което побойникът се измъкна и изчезна.

По-късно идва кметът на Вакарел и полиция . Побойникът се оказва рецидивист, който не за първи път напада невинни хора в опит да ги ограби. Действа в района на гарата. Пред разследващите е казал, че е бил пиян и не помни нищо.

През април в "Здравей, България" Николаев разказа за новата си книга "Аз клоунът" и сподели, че "80% от българския народ е болен от най-тежката болест – невроза. Тя води до неизлечимото заболяване – депресия. Тя не се лекува. Може да затихне, но не се лекува”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че ротацията във властта трябва да се случи на всяка цена?

Подкаст