ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Татяна Дончева: Ген. Радев още не знае къде са го поставили

татяна дончева

Ген. Румен Радев е новак, той може да говори каквото си иска. Ако не може да разбере в каква ситуация са го вкарали, не съм аз човекът, който трябва да му изяснява къде е попаднал и какво има около него, заяви лидерът на „Движение 21” и кандидат за президент Татяна Дончева в студиото на Би Ти Ви.

„Ако той е интелигентен, сам ще разбере след време в какво са го поставили. С течение на предизборната кампания водеща фигура в кандидатурата на БСП ще бъде посочената за вицепрезидент Илияна Йотова. В този момент някой трябва да говори като за кампания и ще видите, че това ще е този, който може да говори”, коментира  Дончева.

Според Минчо Спасов, който е вицепрезидентската номинация на Д21 и НДСВ, е трудно когато един човек е новак, защото в политическата атмосфера е беззащитен. По думите му ген. Радев ще изпадне в „смешни ситуации” по време на надпреварата, от които ще трябва да го вади Илияна Йотова.

„Наши най-големи противници са проблемите на България и ситуацията, в която се намира страната, както и статуквото на прехода. Негови носители в голяма степен са и ГЕРБ, и БСП”, допълни Дончева.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст