ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Клинтън припадна, била болна от пневмония

клинтън припадък

Кандидатът за президент на САЩ от Демократическата партия Хилари Клинтън припадна вчера по време на възпоменателна церемония за терористичните нападения в Ню Йорк от 11 септември, информира Би Би Си.

По-късно д-р Лиза Бардак съобщи, че Клинтън е диагностицирана с пневмония в петък и се лекува с антибиотици, но се е дехидратирала по време на събитието в Ню Йорк. В изявлението на доктора се казва още, че бившата първа дама, а сега кандидат за Белия дом, е отново хидратирана и се "възстановява добре".

Клинтън прекара няколко часа в дома на дъщеря си Челси в Ню Йорк, а на излизане заяви на чакащите я журналисти: "Чувствам се страхотно. Днес е един прекрасен ден в Ню Йорк".

Въпреки това Хилари Клинтън е отменила ангажиментите си в кампанията за два дни – понеделник и вторник. Тя трябваше да пътува до Калифорния за набиране на средства и за да държи реч за икономиката, но сега това няма да се случи.

Видео Видео, разпространено в неделя в социалните мрежи и медиите, показва как тя залита близо до колата си и хора от екипа й я подкрепят и й помагат да стигне до превозното средство.

Политически анализатори казват, че екипът на Клинтън трябва да реагира на проблема със здравословното й състояние, за да разсее всякакво съмнение, че няма да може да изпълнява президентските задължения.
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст