ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Зад волана с близо 4 промила алкохол в кръвта

дрегер

41-годишен мъж беше заловен да шофира с рекордното количество в София. Мъжът не успял да вземе завой в квартал „Дружба” и ударил спряла кола. За щастие, при инцидента няма пострадали. Валентин е бил вкъщи, когато съседите му казват, че колата му е ударена. И то неведнъж. В опитите си да избяга от местопроизшествието шофьорът ударил колата му още няколко пъти.

„Съседите са го изкарали от колата, извикахме го и се обадихме веднага на полицията”, разказва Валентин Георгиев. Полицейските екипи провеждали акция наблизо и пристигнали веднага. „Успяхме да заловим водача на МПС, който се опитваше да избяга. При тестването му за проверка за алкохол се оказа, че има рекордно количество алкохол от 3,85 промила”, заяви Тенчо Тенев, началник на КАТ-София.

Lерсията на нарушителя e друга: „Закачих кола, която излизаше назад”, разказва Георги Борисов. Той призна, че е пил „2-3, няколко бири”. Не съм спал от четири дни, защото съм на работа постоянно. Не искам да звучи тъпо, но факт”, допълва Борисов.

Според свидетелите на инцидента е късмет, че няма пострадали.

Георги Борисов от години познат на полицията. През 2004 г.  бяга от катастрофа и книжката му е отнета. Пет години по-късно е заловен да шофира без книжка. А след последния инцидент снощи е заплашен да остане отново без шофьорски права.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че избори 2 в 1 са добра алтернатива за страната?

Подкаст