ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Пияна жена без книжка катастрофира в Младост 3

дрегер

Пияна жена без книжка катастрофира леко в столичния квартал „Младост 3”. Пробата установила, че 55-годишната шофьорка е управлявала автомобила си с 2,75 промила алкохол в кръвта. Катя е самокатастрофирала пред блока, в който живее малко след 20.00 ч. От разказа й за случилото се е станало ясно, че е работила като учителка цели 34 години.

По късно се изясни, че инцидентът е възникнал при опит на госпожата да паркира пред блок 313 в „Младост” – тя ударила стопа и бронята на автомобила пред нея. Няма пострадали.

На въпрос нa bTV дали действително е бивша учителка видимо пияната жена отговори: "Аз съм Анджелина Джоли и се развеждам с Брад Пит".

След инцидента пишман шофьорката започнала да буйства, явно все още под влиянието на алкохола. Полицията успяла да я усмири и да я прибере в патрулката, съобщават от МВР. Жената е задържана за 24 часа в Седмо районно управление. Заради факта, че няма книжка ще бъде глобена до 300 лв. и още 200 лв. за пътното произшествие.

При още един инцидент в столицата моторист загинал на място. Той е бил блъснат от таксиметров шофьор на „Симеоновско шосе”. Катастрофата предизвикала голямо задръстване в района.

Причините за инцидента се изясняват.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Ще потърсите ли правата си, ако Ви измамят като потребител?

Подкаст