ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Росен Петров пожела на македонеца, осквернил наш паметник, близка среща с перничанин

миленко неделковски

Поругаването на паметника в Македония е съзнателна провокация. Всеки знае как реагират българите на македонската тема. Провокацията е в навечерието на македонските избори. Цялата македонска нация е сформирана чрез антибългарското говорене, заяви Росен Петров, депутат от "Български демократичен център – Народен съюз", пред Нова телевизия. 

„Журналистът е приближен на Никола Груевски. Тамошното ВМРО е построено на основата на антибългарското говорене. На тях им трябва враг преди изборите. Групата около Груевски дори не иска Македония да влиза в ЕС. Целта на Груевски и хората около него е Македония да не влезе в ЕС и НАТО.  Македонците се "връзват" на такива неща, защото там мозъците са промивани много дълго време", обясни Петров. 

Той смята, че ние не можем да останем без реакция, защото това е тънка струна в нашата душа. Ако оставим нещата така, ще има още провокации.

"Аз бих пожелал на македонския журналист близка среща с перничанин”, пошегува се Росен Петров.

Миналата седмица македонски гражданин, журналист, се похвали във „Фейсбук”, че на празничния за България 22 септември – Денят на Независимостта, е разбил българската паметна плоча на връх Каймакчалан в Македония. На снимките, които е публикувал в своя фейсбук профил, се вижда как той – Миленко Неделковски, размахва голям чук над купчина камъни, за които твърди, че са от плочата. Публикуваният към снимката текст гласи: "Каймакчалан, днес, 22 септември 2016 г. между 13 и 14:30 ч.
Мисията е напълно завършена.
Незаконно поставената от група български престъпници бетонна плоча е напълно унищожена и превърната в прах".

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст