ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

ГЕРБ иска анкетни комисии за горивата и “Бобов дол”

Парламент Цвета Караянчева

От Парламентарната група на ГЕРБ също ще внесат в деловодството на Народното събрание днес искане за създаване на временна анкетна комисия по случая с картел при търговията с горива. Това обяви на брифинг в парламента зам.-председателят на групата Цвета Караянчева.

По-рано днес по инициатива на "БСП лява България" и с подписите на депутати от почти всички парламентарни групи в деловодството беше внесено сходно искане за създаване на временна комисия.

Караянчева заяви, че никой от БСП не е поканил ГЕРБ да се включи в подписката. За пореден път БСП се опитват да вземат определена инициатива, за да могат предизборно да я използват и да очернят присъствието на партия ГЕРБ и инициативите, които ние имаме, коментира Караянчева. От ГЕРБ поканиха депутати от всички парламентарно представени сили да се включат в подписката.

По думите на Георг Георгиев от БСП правят опити за замитане на проблеми под килима. Затова от ГЕРБ искат да се създаде и временна комисия по казуса с "Бобов дол". "Съвсем удобно от БСП и специално Корнелия Нинова се опитват да избегнат този въпрос, тъй като много добре знаят, че тя е била в ръководството на Министерството на икономиката и енергетиката, когато е била сключвана концесията за "Бобов дол", коментира той.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че избори 2 в 1 са добра алтернатива за страната?

Подкаст