ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Жена се нагълта със сода каустик преди съдебен процес

Темида

44-годишна жена от Пловдив, подсъдима за кражба на 800 лева, беше приета в критично състояние в болница, след като изпи 300 милилитра сода каустик. Жената се нагълтала с отровата малко преди началото на бърз съдебен процес, заведен срещу нея в Районния съд в Царево. Делото трябвало да започне в сряда.

Подсъдимата Таня Аладжова пристигнала за процеса с автобус. Преди заседанието взела бутилка със сода каустик, седнала на пейка в района на старата автогара в центъра, отпила от отровата и се строполила.

Очевидци веднага позвънили на тел. 112, а пострадалата е откарана с линейка в Бургас. Състоянието й е критично, поразени са хранопровод, лигавица, вътрешни органи, лекарите се борят за живота й.  Жената не е от ромски произход и до момента не е била осъждана, уточниха магистрати пред „Дарик".

Аладжова дошла в района през лятото и била наета за сезонен работник. Живяла на квартира, заедно с 30-годишна софиянка. На 8 октомври т.г. столичанката подала сигнал в полицията, че спестяванията й са откраднати. Не след дълго Аладжова направила самопризнания пред криминалистите и е върнала парите.

Срещу нея е образувано бързо производство, казаха от прокуратурата в Царево.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Смятате ли, че на протеста срещу БФС част от униформените са превишили правомощията си?

Подкаст