ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Добре облечени мъже обират магазините им посред бял ден

дрехи ментета

От една седмица в Благоевград гастролират топ крадци от друго населено място. Добре облечени с обноски, единият по-висок симпатичен, на около видима възраст 35-40 години, другият по-нисък плешив, понякога с тях се движи и руса млада жена, влизайки в магазина, никога няма да се сетите, че са крадци, защото питат, мерят и разглеждат, опитват се да се пазарят за цената, пише Струма.

И което е най-интересното, влизат в бутици, в които продават по-скъпи якета, палта и кожуси за дами. От един от известните благоевградски магазини е откраднато яке, доста скъпо, под носа на собственичката, която е търговец от 20 години и има усет към тези неща. Жената е отишла в полицията и е разпознала един от тях, оказва се, че е стар познайник, на службите, от криминално проявено семейство, преди време лежал три години в затвора.

Търговците в тези магазини познават клиентите си и даже кой е купувач познават, но явно измамниците са ловки, сръчни, умни, добри психолози и с хитрост обират поредния набелязан обект.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че ротацията във властта трябва да се случи на всяка цена?

Подкаст