ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Банев: Мутрите се развихриха при тоталитарната власт на ГЕРБ

николай банев

„Тази сага продължава повече от две години. Подавани са жалби и за това време няма никакво движение. Не мога да си обясня подобно бездействие  на полицията, освен чадър”, заяви с студиото на „Здравей, България” бизнесменът Никола Банев относно палежите над негова собственост. По думите му ”при едно тоталитарно управление, каквото е това на ГЕРБ, когато институциите не работят, се развихрят мутрите”.

Бизнесменът заяви, че знае кой пали имуществото му. „Това е Димитър Спасов – Каратиста. Този човек е замесен в кражби и в два от нашите заводи. Наряза машини и ги върна за скрап”, каза Банев и добави, че е виждал този човек на живо за 10 минути. „Претенциите му са, че му се дължат пари за нещо, което не е извършил”, обясни той.

„Имам политически врагове, които направиха всичко възможно да ме съсипят през последните години”, категоричен беше той. Попитан какво общо има Румяна Чаналова и защо замесват името й с тяхното семейство Банев обясни, че тя е издала едно определени, което нямала право да издаде, свързано с предприятието „Полимери” . „Намесени са хора от ГЕРБ и предприятието беше обезкостено и съсипани”, каза той.

„Мутрите в България се върнаха. Над тях имаше чадър през цялото управление на ГЕРБ. Хората ги е страх – включително полицията и прокуратурата”, каза Банев.

Той заяви още, че в полицията е разпознал хората, които по-рано тази година подпалиха къщата му в Бояна.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че избори 2 в 1 са добра алтернатива за страната?

Подкаст