VIVACOM с награда за най-голям финансов дарител

виваком

VIVACOM взе приза за най-голям финансов дарител за изминалата 2015-та година. На церемонията по връчване на наградите, която се проведе на 24-ти ноември, присъства президентът Росен Плевнелиев.

За единадесета поредна година Български дарителски форум обяви своите награди за „Най-голям корпоративен дарител“. Конкурсът традиционно отличава компаниите, които устойчиво, иновативно и прозрачно са подкрепяли значими за обществото инициативи и каузи.

Телекомът подпомага разнообразни каузи със социална, културна, образователна и обществено значима насоченост. За последната година от VIVACOM са дарили близо 600 000 лв. за кампании и проекти.

Сред големите инициативи, подкрепени от компанията се отличават „VIVACOM Регионален грант“, който след успеха си през 2015г., продължава с издание и тази година. Програмата финансира проекти от неправителствени организации, които работят в посока за подобряване на обществото. Операция „Жълти стотинки“ в подкрепа на „Дом Възможност“, който помага на младежи без родителска грижа, навършили 18 години, които остават извън системата.

Друга важна част от проектите, към които е насочена подкрепата на VIVACOM, са свързани с образованието, именно и за това е създадена платформата VIVA Cognita, която има за цел да стимулира интереса на децата към точните науки, да помогне в усвояването им с помощта на компютрите и новите технологии и да насърчи изявата им чрез разнообразни състезания и конкурси.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Как смятате, промените по бул. "Витоша" и бул."Патриарх Евтимий" ще подобрят ли организацията на движението в центъра на София?

Подкаст