ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Помагаме на хората да изглеждат и да се чувстват прекрасно

клм

Свилен Милушев и Георги Аврамов са създателите на концепцията за NatureOn – едни от най-иновативните, качествени и ефикасни продукти за поддържане, възстановяване и разкрасяване на тялото. Гамата вече се превърна в хит на българския пазар, а почитателите й в най-скоро време ще получат нова "доза" приятни емоции.

С каква цел създадохте NatureOn и каква е концепцията Ви за развитието на марката?

– Като млади и амбициозни хора искахме да създадем качествени продукти за българския пазар. При това свръхпредлагане потребителят трябва да се научи да цени качеството и да избира само неща с висока себестойност. Наистина вярваме, че човек не може да прави компромиси със здравето си. Защо NatureOn? Всеки от нас може да направи един Оn или "рестарт" на грижата за себе си максимално близо до природата и натуралните продукти. Ние постоянно развиваме своята философия, разширяваме гамата и предназначението на продуктите ни.

Продуктите на NatureOn се произвеждат по уникална технология. Бихте ли разказали малко повече за нея?

– Навлязохме в силно конкурентна среда и съзнателно решихме да сме максимално прецизни при създаването на нашите продукти NatureOn. Цялата гама се подготвя на няколко нива. Организирахме екип от топ експерти, разполагащи със собствен лабораторен изследователски център, с които разработваме уникалните формули на нашите продукти. Те са с максимално богат състав от компоненти, дозирани в идеално съотношение за човешкия организъм. На втори етап тези рецепти се съгласуват с българското здравно законодателство. След това, за да гарантираме най-високо качество, ги изпращаме за сертифициране и изработка в Германия, в завод с дългогодишна история и световно утвърдени производствени практики. При нас срокът за обследване и изработка е по-дълъг – между четири и седем месеца, разходите ни също са по-високи. Но резултатът е изчистен, балансиран и ефективен продукт, който удовлетворява клиентите ни.

За кого е предназначена серията NatureOn?

– Продуктите ни са разнообразни, за да покрият максимално широк диапазон от потребители. Но най-вече сме обърнати към хората със забързано всекидневие, които ценят времето и средствата си. Тези, които искат да изглеждат добре, но това да се случва по удобен и здравословен за тях начин. Огромното ни желание е да убедим хората, че могат сами и превантивно да атакуват вредните за тялото симптоми. И да си набавят всичко, от което имат нужда като използват само един продукт.

Отговаря ли качеството на цената на продуктите Ви?

Не искаме да бъдем в най-ниската ценова гама, защото не бихме могли да предложим високото качество, към което се стремим. В същото време се съобразяваме с покупателните способности на българина и полагаме усилия продуктите ни да бъдат достъпни. Смятаме, че по тази линия сме изключително добре позиционирани. Ако използвахме стандартните маркетингови подходи за промоция, цената на NatureOn щеше да бъде два пъти по-висока. Но не е коректно към потребителя да го караш да заплаща за пазарното позициониране на един бранд, вместо за качеството му. Ние съчетаваме в една формула максимално много ефективни съставки. Ако ги бяхме разделили в няколко допълващи се продукта, крайната цена пак би била двойна.

Стресът е болестта на ХХІ век. Имате ли отговор за това сериозно дори за съвременната медицина предизвикателство? 

– Във времената, в които живеем, почти всеки е подложен на тежък всекидневен стрес, все повече хора страдат от безсъние, тревожност и паник атаки… Стресът е гост в живота на всеки, без значение от социалния му статус и финансовото положение. И колкото по-трайно място заема стресът в живота ни, толкова повече спираме да говорим за него като за проблем, и го приемаме просто като част от всекидневието ни. Стресът се превръща в даденост, а признаването на този проблем се приема като проява на слабост. И според нас именно това трябва да се промени. Затова решихме да създадем продукт, който да се бори с този бич на съвремието и сме особено горди с крайния резултат – No Stress!ON.

No Stress! ON e уникален комплекс от 15 активни съставки за регулиране на нервната система. Комбинирахме както едни от най-популярните и утвърдени на пазара екстракти от лечебни растения като маточина, валериана, хмел, гроздовиден ресник, готу кола, така и някои редки, изключително ефикасни билки, познати в Българската народната медицина, характерни със своята ефективност и бързо действие – страшниче и блатен тъжник. Към този билков коктейл добавихме Триптофан, който поддържа нивата на серотонин и пълнен комплекс от витамините от група Б, които да подобрят усвояването на екстрактите и да спомогнат за цялостното състояние на организма.

Така се получи един завършен и широкоспектърен, типично български продукт, който влияе срещу стреса на всички нива в организма – притеснение, паник атаки и безсъние, а също така подобрява значително концентрацията. Той е полезен дори за хора, страдащи от тежки депресивни състояния, и поради липсата на жълт кантарион е подходящ за онези, които приемат антидепресанти.

За наша голяма радост крайният резултат получи много позитивна оценка от нашите клиенти – всеки ден  получаваме десетки съобщения от хора, които ползват NoStress!ON и са възхитени от резултата.

И тъй като клиентите ни наистина трябва да са сигурни в качествата на продуктите, които приемат, може би тук е мястото да споделим, че към момента финализираме и процедурата по патентоване ефективния модел на NoStress!ON, което ще е и финалното потвърждение за ефикасността и качеството на този продукт.

Подготвяте ли нови изненади за почитателите си? Ще представите ли серията в чужбина?

– Като всяка млада компания за нас е изключително важно да се развиваме непрекъснато, винаги водени от стремежа да създаваме нови и иновативни продукти – при изключително високо качество и ефикасност. Ето защо преди няколко месеца си поставихме за цел да зарадваме нашите клиенти с подобрена версия на един от най-харесваните ни продукти – Slim ON. Вече можем да се похвалим, че предстои представянето на изключително обогатения и още по-ефикасен продукт за отслабване Slim ON, чиито десет активни съставки ще удовлетворят очакванията и на най-взискателните ни клиенти. И тъй като винаги говорим, че лоялността е основна част от успешния бизнес, този нов и много по-богат продукт ще запази актуалната си и към момента цена. Това е нашият начин да покажем на клиентите си, че те са важни за нас, и желаем винаги да получават най-доброто.

В близките месеци пред NatureOn предстои още една любопитна и доста различна стъпка – пускането на пазара и на първата козметична серия под марката NatureOn. Тя ще е насочена към всички дами, които полагат всекидневна грижа за кожата си, искат тя да бъде дълбоко хидратирана, еластична и ослепителна, а в същото време желаят да се радват на страхотен тен и да не се страхуват от слънчевите лъчи.

Засега няма да вдигаме повече завесата, но ще препоръчаме на клиентите ни да следят официалната ни страница и да очакват още много подробности и изненади с марката NatureOn.

Какво е посланието Ви към хората, които ще се доверят на Nature ON?

– Слоганът ни е: "Вашето здраве е най-голямото Ви богатство." Това е и нашето послание – информирайте се добре за продуктите, които купувате, не спирайте да изисквате все по-високото качество и преди всичко – никога не губете стремежа да се грижите за себе си по най-добрия начин.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че правителство с ротационен премиер е способно да изведе за 18 месеца България от политическата криза?

Подкаст