ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Криминалисти от ОДМВР – Добрич откриха оранжерия за наркотици

марихуана

Специализираната операция по противодействие на производството и разпространението на наркотични вещества е проведена след извършено разследване. Операцията е реализирана на 29 март от служители на Криминална полиция при ОДМВР – Добрич и техните колеги от РУ под  ръководството на районната прокуратура. В хода й те извършили претърсване в имот в село Драганово, собственост на А.П./41г./ от Добрич. В стая на къщата открили високотехнологична оранжерия, оборудвана с лампи за отопление и вентилационно – климатична система, термодатчици, сензори и други. В специално пригоденото помещение били отглеждани 37 растения, от рода на конопа, посадени в саксии, с общо тегло около 30 кг зелена маса, реагирала при наркотеста на канабис.

А.П. е задържан с полицейска мярка за 24 часа. Той е с криминални регистрации за хулиганство, закана за убийство и склоняване към проституция.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 354В, ал.1 от НК. А.К. е привлечен като обвиняем. Материалите са докладвани в Районната прокуратура – Добрич.

Работата по пълното документиране на случая и престъпната дейност на задържания продължава.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Ще потърсите ли правата си, ако Ви измамят като потребител?

Подкаст