ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Търгът за емблемата на ЦСКА пропадна

ЦСКА

Търгът за емблемата и други активи на футболния ЦСКА пропадна. Той ще трябва да бъде насрочен отново на друга дата и неизвестно място.
 
Търгът бе провален, след като фенове не допуснаха представителя на ЦСКА 1948 Никола Газдов да влезе в административната част на стадиона, за да подаде документите си. Той бе съпроводен от полицаи, но въпреки това не успя да пробие, тъй като полицията се опасяваше да не нарани деца от школата, които се бяха омесили с тълпата фенове.
 
Преди това с бурни аплодисменти от над 300 фенове на ЦСКА бе посрещнат собственика на клуба Гриша Ганчев при пристигането на обяд на стадион "Българска армия". На стадиона се появи и синдик Дора Милева. За разлика от Ганчев, тя бе посрещната от запалянковците с бурни освирквания.
 
По-късно Ганчев обяви, че причината за пропадането на търга е била в нежеланието на представителя на ЦСКА 1948 да влезе в сградата. "Имаше търг. Някои хора не пожелаха да влязат вътре. Направиха панаирите тук. Ние си подадохме офертата. Госпожата е решила, че ще прекрати търга. Търгът се води, че не е проведен. Причината е била, че не е бил осигурен достъп. Полицаите осигуриха достъп и всичко. Има големи комплексари във футбола в България. И панаирите трябва постоянно да са на „Армията“. Кого визирам? Вие да не сте паднали от небето? Като малко дете му се е искало еди какво си и еди що си. Чакаме следващия търг и ще участваме. Не знам да има отбор ЦСКА 1948“, каза Ганчев.

"Такъв е животът. Всеки иска да се прави на интересен и на маймуна. С кого трябва да се боря? ЦСКА е тук, ЦСКА е хората. Питайте синдика на каква стойност е офертата. Като представят повече пари, да си живи и здрави“, допълни още той.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че държавата беше достатъчно подготвена за първия по-сериозен сняг?

Подкаст