ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Какво носи първата дама на Facebook Шерил Сандбърг

Facebook Шерил Сандбърг

Сред топ позициите на Шерил Съндбърг са директор по персонала на американското финансово министерство, вицепрезидент по международните уеб продажби и оперативната дейност на Google и управляващ директор на Facebook. Тя е първата жена в борда на директорите на компанията на Марк Зукърбърг и вече осем години не слиза от върха. Фигурира в първата десетка на най-влиятелните жени в света на списание Forbes, редовно участва в рейтинга на Fortune "50-те най-влиятелни жени в бизнеса", а след излизането на книгата й "Реши се" стана известна и като адепт на женското лидерство.

Перфекционизмът на Шерил Сандбръг се е превърнал в нарицателно. Най-добрата ученичка в класа, най-успялата студентка по икономика в Харвард, жената съумяла да съвмести кариерата си със щастливия семеен живот. Стилът й на обличане дълго време не бе идеален, което личи от видеото в YouTube от две- до петгодишна давност. Да видим какво е изчезнало от гардероба й, за да освободи място на правилните дрехи.

Послание

Шерил Сандбърг излъчва сдържаност, тайнственост, женственост и перфекционизъм, като носи костюми с класическа кройка. За тях са характерни строга права пола с дължина до колената – или малко по-високо, и сако с английска яка. Избира рокли по тялото със същата целомъдрена дължина, понякога с открити рамене, понякога в съчетание със сака.

Грим

Използва ефекта на естествения макиаж. Акцентът е върху очите и идеално подчертаните вежди. Сандбърг приема възрастта си – тя е с добре поддържана кожа и коса, великолепни зъби, безупречен маникюр, а малките бръчки само я украсяват.

Палитра

Бизнес дамата не се бои да използва цветовете. Костюмите и роклите й са в един тон. Предпочита синьо, бордо, класическо червено, черно и бяло. Акцентира върху строгите линии. Материите, от които са ушити тоалетите й, перфектно запазват формата си, в прическата й липсват цветни и филирани кичури. Всичко това създава усещане за завършеност и цялост.

Аксесоари

Шерил Сандбърг използва минимално количество аксесоари – става дума за часовник, пръстени и обеци от благородни метали. Камъните са скъпоценни или полускъпоценни, а бижутата са в класически стил.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст