ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Пламен Димитров остава президент на КНСБ за още пет години

Министърът на енергетиката Теменужка Петкова се срещна с представители на синдикалните и работодателските организации. Бяха обсъдени възможностите за оптимизиране на административните разходи в държавните предприятия с цел стабилизиране на енергийния сектор. КНСБ Подкрепа БСК АИКБ Пламен Димитров - КНСБ

Пламен Димитров ще бъде президент на най-голямата обществена организация – КНСБ, и през следващите пет години. Това са решили днес делегатите на осмия конгрес на синдиката, съобщиха от пресцентъра на КНСБ.

Заместници на Димитров ще бъдат д-р Иван Кокалов, Пламен Нанков и Чавдар Христов. 

Пламен Димитров започва като областен координатор на КНСБ, преминава през позиции като изпълнителен секретар и вицепрезидент на организацията. От 2010 година е президент на КНСБ, припомнят от синдиката.

Лидерът на Конфедерацията е член на управляващото тяло на Международната организация на труда. До 2014 година, когато е избран, българските синдикати никога не са присъствали в този орган. 

Пламен Димитров е член на Изпълнителния комитет на Европейската конфедерация на профсъюзите, на Европейския икономически и социален комитет, на Паневропейския регионален съвет към Международната конфедерация на профсъюзите.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст