ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Марешки: Oпитват да ме направят послушно пуделче

Парламент Веселин Марешки

Разиграват театри пред хората, за да се опитат да направят мен и нашата парламентарна група послушни пуделчета, каквито има много в този парламент. Това коментира пред БНТ лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки, срещу когото специализираното звено "Антикорупция" повдигна обвинение.

"Най-лошото е, че по този начин те възпитават всички следващи, че, ако си послушен, играеш в играта, крадеш от пътища, от НДК, саниране, тогава нямаш никакви проблеми с никой. Обаче, ако си непослушен, ставаш неудобен", каза Марешки.  

Той заяви още, че според него правителството ще падне от власт заради борбата с нелегалната търговия, ако не започнат да се борят с нея. Относно обвиненията за лекарствата той каза, че няма проблем с конкурентите, а те с него. "Моите конкуренти са използвали по същия начин лобита за правене на закони срещу Марешки. Аз съм единственият бизнесмен с толкова закони срещу моят бизнес. Имаме идеи в контрабандата с горивата. Няма какво да гледаме в парламента, няма внесени законопроекти. Това трети мандат на Борисов, той е най-опитният и трябва да е с летящ старт", посочи той.

Лидерът на "Воля" усещал все повече напрежение сред хората и в парламента и според него все повече намирисва на предсрочни избори. "Много остро ще поставим въпроса през септември. Или правителството започва активна работа, или свършва този цирк", закани се Марешки.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че държавата беше достатъчно подготвена за първия по-сериозен сняг?

Подкаст