ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

КТБ

Лютви Местан

1. Росен Плевнелиев: "БНБ излезе с доклад за състоянието на всяка една от банките поотделно. Този доклад показва КТБ като най-перфектната банка… Два дни по-късно се случи случката."

2. Иван Искров: "Никога не съм уведомяван да има проблем с кредитен портфейл или каквото и да е в тази банка, било от подуправител, било от друг."

3. Борисов: "Вие досега ни казвате, че нищо не се е случило, че не знаете това, не знаете онова, че там има някакви хора, които са виновни… Приятел си ми (към Иван Искров), знаеш, но държавата ми е по-мила в случая. Трябва да излезем пред обществото с ясно послание за виновните."

4. Цецка Цачева: Аз, г-н Искров, съм шокирана от Вашето обяснение… как се заверяват докладите на банките. Ваш е изразът на "лъжлива база".

5. Сотир Цацаров: "Графологичната експертиза е категорична, че подписът под протокола за задължаване на "Бромак" и съответно Цветан Василев, който е изпълнен от името на Цветан Василев, реално не е изпълнен от него."

6. Лютви Местан: "Собствено за тази банка мисля, че никой от нас няма да бъде оставен на мира, докато не стигнем дъното на проблема."

7. Росен Плевнелиев: "Ако аз съм собственик на банката, г-н Искров, ако аз съм г-н Василев, ще осъдя българската държава и БНБ за милиарди и ще ги взема утре с най-елементарната международна юридическа кантора."

8. Иван Искров: "Не знам защо се изтълкува в обществено пространство, че са откраднати пари или има някаква дупка за 3.5 млрд., но това тепърва ще се види за какво става въпрос."

9. Борисов: "Така че думата "източване" не само че не е точна, източена беше в последните дни с държавните пари, които дърпаха. Това е източване – да дръпнеш в последния момент."

10. Лютви Местан: "Отвън онова, което се вижда, е, че това е продукт на тежка системна корупция, това са твърденията, че това е продукт на нерегламентирана връзка, не просто на политика и бизнес, на нерегламентирана връзка на институции и престъпен бизнес. Така изглежда."

11. Бойко Борисов: Не ви плашим, пази Боже, само казваме, че в края на краищата ние сме най-малко виновни, ако има такива.

12. Румен Гечев: "Ние нямаме окончателни числа, за да сме сигурни какво правим, нали така, в този смисъл, а не че сме излъгали. Нищо не сме излъгали. Тоест, трябва да бъдем малко по-обтекаеми, с някакъв елемент на оптимизъм. Не можем да кажем: добър ден, ние ви излъгахме, и ще ви излъжем и втори път."

13.Йордан Цонев: Казваме, че банката няма да отвори на 21-ви, не защото има някакви технически проблеми и т.н., а защото ние променяме желанието си да подкрепим всички вложители и банката отива в ликвидация.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Ще потърсите ли правата си, ако Ви измамят като потребител?

Подкаст