Масов бой между тумба пияни цигани и полицаи във Видинско

човек с белезници

Нов екшън се е разиграл в дивия Северозапад вчера, съобщиха от пресцентъра на полицията. Пиянска свада между цигани прерасна в масов бой с полицаи, сочи Bulnews.

Всичко започнало към 18 часа след сигнал в полицията за сбиване в центъра на видинското село Медовница. Към мястото незабавно се насочил екип на полицията в Белоградчик. Ченгетата установили участниците, но при опит да бъдат задържани, мъжете оказали яростна съпротива. В мелето се включили и техни близки, които също се опитали да попречат на служителите на реда да изпълнят задълженията си.

Екипът униформени не успял да се справи сам с тумбата бесни роми. Те повикали подкрепление и на мястото били допълнително изпратени униформени от районните управления в Белоградчик и Видин. Заедно те овладели ситуацията, като нито един полицай не е пострадал при мелето.

В ареста били приведени виновниците за първоначалната свада С.А./30г./, Т.С./19г./, С.П./29г./ и И.Б./32г./. Те са роднини, а трима от тях са криминално проявени. Според първоначалните данни роднинската свада помежду им и последвалото сбиване възникнали след употреба на алкохол.

Уведомен е дежурният прокурор. Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

На 9 юни ЦИК отчете рекордно ниска избирателна активност. На какво се дължи това, според вас?

Подкаст