ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Изтече кой е поръчал отвличането на Адриан!

кат

Бизнес дама е поръчала отвличането на 25-годишния Адриан, син на собственика на автокъща „Софавто“ Тони Златков.Това е най-новата версия за тежкото престъпление, която се коментира сред бивши полицаи и представители на криминалния контингент в София, пише Струма. Жената е основна фигура в търговията със суперлуксозни автомобили и пряк конкурент на фамилия Златкови в този бранш.

Близо половин година преди Адриан да бъде похитен, фирмата на бизнес дамата е била атакувана от полицаи заради съмнения за източване на ДДС. Потърпевшите смятали, че зад удара на ченгетата стояли именно конкурентните им от „Софавто“, които са подали сигнал в полицията. „Иззели са им компютри, документация и са претърпели загуби. В същото време в момента конкуренцията в продажбата на суперскъпи возила е много жестока, защото хората със средства предпочитат да си купят автомобила отвън и да го карат с чужди номера, за да спестят данъци. Други платежоспособни клиенти изобщо не искали да ги виждат в България с коли за по половин милион“, разказват запознати в бизнеса.

Дамата, за която се предполага, че може да има връзка с престъплението, била сред основателите на силовото застраховане у нас. От МВР категорично отказват да коментират версии и следи, до които са стигнали, за да не се попречи на разследването.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кога очаквате сериозно да бъде намалена административната тежест в България?

Подкаст