ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

VIVACOM излиза с нова тарифна линия за бизнеса 

виваком

 VIVACOM създаде нова бизнес линия за компаниите, които са в крак с времето. За тях българският оператор разработи тарифна линия Business Smart. Едно от ключовите предимства е неограничени MB на максимална скорост в България и в страните от ЕС в тарифен план Business Smart U, както и безплатни минути към най-много международни дестинации.

Business Smart предоставя и много повече безплатни МВ в роуминг в ЕС. „Това е предложение, което не само отговаря на настоящите обстоятелства, в които работи българският бизнес, но и в много отношения предвижда нуждите от комуникация и обмен на данни в предстоящите условия за развитие.“, казва за тарифите Светлин Лебанов, Мениджър продукти и услуги за бизнес клиенти във VIVACOM. 

Новата тарифна линия за бизнеса предлага още неограничени разговори в България и в страните от ЕС, повече безплатни минути за международни разговори към страните от Зона 1 и за първи път – включени минути за международни разговори към страните от Зона 2. Ключово предимство е разделението на включените минути по отделни дестинации. Така клиентите ще имат контрол при изразходването на минутите в тарифния си план.

Бизнес тарифите, разработени от VIVACOM, са шест, като всяка от тях отговаря на размера на бизнеса, който би имал полза от нея. Размерите са от XS до XL, а последният U размер е най-големият и, разбира се, би бил подходящ за по-големите компании. Месечните такси варират от 10 до 99 лв,  като, например,  за 30 лв. месечен абонамент една компания би получила  неограничени разговори в БГ и ЕС, 500 минути към зона 1, 100 минути към зона 2, 10 000 MB на максимална скорост в БГ и ЕС, както и допълнителни 5 300 безплатни МВ в роуминг в ЕС. 

Компаниите, които добре познават своя бизнес и знаят какво искат, могат сами да допълнят разработените тарифни планове според собственото им потребление. Това VIVACOM постига с допълнителните пакети към Business Smart тарифите. Срещу месечна такса от 2, 3 или 5 лева фирмата – клиент на VIVACOM получава съответно допълнителни 1000, 3000 или 5000 MB за ползване както в България, така и в роуминг в ЕС. Подобно разумно предложение компанията има и за фирмите, в които разговорите все още са по-често използваният начин на комуникация. Срещу ниска месечна такса допълнителните месечни пакети за разговори предлагат до 1000 включени в таксата минути.  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кога очаквате сериозно да бъде намалена административната тежест в България?

Подкаст