ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

От приятелите

Вина

"Бързи, точни и коректни – малко думи, с които мога да опиша НИИВСН. Работим вече пета година и никога не сме имали разминаване. Благодарности и много успех от Шато де Берже!“

Валерия Димитрова

Шато де Берже 

 

"Винаги сме били обслужени коректно и в срок. Лесната и вежлива комуникация е постоянна величина. Очарован съм от професионалните качества на изпитващия персонал и ръководителя на лабораторията."

Христо Иванов – технолог

"ВИНАЛ" АД

 

"Доволни сме от професионалната работа на специалистите и от тяхната любезност и отзивчивост, доста често молим за експресни поръчки, винаги са реагирали навреме, за което благодарим на ръководителката и екипа. При работа с външнотърговски партньори никога не сме имали рекламация или възражения относно резултатите от химическите анализи. Вярвам и напред да продължим с успешното сътрудничество."

Галина Герасова

"Винпром Троян" АД

 

"Поздравявам целият екип на института и искам да благодаря за високия  професионализъм, съдействието  и подкрепата Ви към нас. Специални благодарности  на г-жа Галя Михайлова за вниманието и доброто отношение към нашата фирма!"

Мария Гюрова – Управител

"Лорд Ай енд Джи" ЕООД

 

"С благодарности на целия екип за отличното сътрудничество, коректно отношение, експедитивност и професионализъм, предоставени ни през изминалите години. За нас Вие сте безценен помощник за развитието на нашия бизнес."

Христина Видева

"Кончерто Уайнъри" ЕООД

 

"Ние от Винарска изба "Фоур Френдс" вече няколко години изпращаме проби за анализ и винаги сме получавали коректно, бързо и качествено обслужване. При нужда сме се консултирали с Ваши служители и своевременно сме получавали исканата информация. Възнамеряваме и занапред да работим заедно. Пожелавам на всички ползотворна и успешна работа!"

Венета Бакърджиева

"Фоур Френдс"

 

"Най-искрени благодарности към екипа  на Изпитвателна лаборатория  към "НИИВСН" ЕООД, за колегиалното отношение, партньорско доверие, съпричастност и отзивчивост към производствените проблеми на нашата фирма.  Бързо, качествено и отговорно изпълнение на предоставените услуги, навременната Ви подкрепа имат огромен принос за развитието на фирмата и постигане на желаните високи резултати. Надявам се безупречното ни партньорско сътрудничество да продължи да се развива и в бъдеще."

Инж. Орхан Муса – Управител

"Хладилно-консервен комбинат“ АД

 

"Лабораторията ми показа изключителна отзивчивост и помощ при изготвянето на дисертационния ми труд, свързан с розови вина. Получените резултати от пробите бяха аналогични с тези на френска лаборатория към университета "Монпелие 1", откъдето съдя за точност  и професионална работа. Разчитам на лабораторията към НИИВСН  за настояща и бъдеща  научноизследотателска и приложна дейност по българските вина."

д-р инж. Диян Точев

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че държавата беше достатъчно подготвена за първия по-сериозен сняг?

Подкаст