Съдят Марая Кери за сексуален тормоз

марая кери

Бивш телохранител на американската певица Марая Кери смята да заведе дело срещу нея за сексуално посегателство и унижение на човешкото достойнство, съобщават БГНЕС и порталът ТМТ. Бодигардът Майкъл Анело твърди, че Кери унижавала него и колегите му като ги наричала нацисти, скинхедс и членове на Ку-клукс-клан, а спрямо него упражнявала и сексуален тормоз.

За пример Анело посочва случай, когато Кери – под предлог, че трябва да бъде пренесен багаж, го поканила в хотелската си стая и била облечена само в „прозрачна роба”. Служителят се опитал да си тръгне, но певицата не му позволила и настояла да й помогне с куфарите. Чак след това Анело успял да излезе от стаята, като избегнал „всякакъв физически контакт”, сочи пък Bulnews.

Според ТМТ Анело е собственик на агенция за охрана, която отговаряла за сигурността на Кери в периода 2015-2017 г.г. и в момента адвокатите на Кери преговарят с представители на агенцията за извънсъдебно споразумение за уреждане на повдигнатите обвинения. На Анело дори била вече предложена известна сума, но той сметнал, че е недостатъчна и заплашил да даде ход на делото.

47-годишната Марая Кери е сред най-успешните певици в историята на поп музиката. Тя е носителка на огромен брой награди, включително пет приза „Грами”. През 1998 Кери беше обявена и за най-успешната в търговско отношение певица за десетилетието. През август 2015 тя получи звезда на Алеята на славата в Холивуд, уточнява ТАСС.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

На 9 юни ЦИК отчете рекордно ниска избирателна активност. На какво се дължи това, според вас?

Подкаст