ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Хотелите в Банско вече са запълнени

Банско

Банско ще посрещне предстоящия студентски празник със запълнена леглова база. Очакват се близо 10 хиляди души да отбележат празника в планинския град.

Записванията за новогодишните празници също вървят към своя край, като Банско отново е сред най-предпочитаните дестинации в страната. Туристическият бранш сочи почти 100 % запълняемост на местата в резултат на конкурентните цени и традиционното отлично качество на обслужване в курорта, съобщиха от пресцентъра на общината.

Освен за българите, Банско е любимо място за посрещане на новата година от съседите ни от Сърбия, Македония и Румъния, които използват почивните дни и за практикуване на зимни спортове. Преди дни Банско бе обявен за пети пореден път за ски курорт номер 1 от Академията на Световните ски награди.

Официалното откриване на зимния сезон ще бъде на 16 декември. Много игри, търсене на злато в лифта и голямата награда – лек автомобил, ще очакват гостите на курорта. Тази година, специално за събитието, ски легендата Кристиян Гедина ще преподава ски уроци в компанията на посланика на Банско Марк Жирардели.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст