ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Кемил Рамадан пак нападнал Нинова, искал да нахлуе в кабинета й на Позитано

кемил рамадан

Кемил Рамадан, който изпрати заплашително SMS-и на лидера на БСП Корнелия Нинова и на президента Румен Радев, отново е нападнал Нинова онзи ден. Това потвърди самата Нинова в кулоарите на парламента днес. Въпреки нападението тя отказва охрана от НСО и каза, че това е нейно принципно решение, което няма да наруши, сочи Флагман.

Корнелия Нинова разказа още, че Кемил Рамадан се е опитал да нахлуе в централата на БСП на Позитано, а тя била в кабинета си и работила. Той имал сблъсък с охраната, но не успял да се добере до Нинова. Тогава БСП подали сигнал към МВР и то поело случая. Защо и каква е причината да я напада, Нинова не знае. Отрича да го познава и да имала каквито и да е пререкания с него.

Лидерът на БСП обаче отрича този мъж да има нещо общо с двата удара от такси, които тя преживя на път за централата. Рамадан беше изпратил SMS-и на Нинова. Тя беше получила текст, че „политиците са безделници и Аллах ще ги накаже“.Тогава пред МВР той подписа протокол и даде обещание, че няма да се повтаря.

Кемил Рамадан се яви и на изборите за президент през 2016 г.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кога очаквате сериозно да бъде намалена административната тежест в България?

Подкаст