ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Текстове под снимки

1. Призьорите на в. "БАНКЕРЪ" (от ляво на дясно): председателят на УС на "Ти Би Ай Банк" Валентин Гълъбов, главният изпълнителен директор на "Търговска банка Д" Анна Аспарухова, главният изпълнителен директор на Пощенска банка Петя Димитрова, изпълнителният директор на Общинска банка Сашо Чакалски и изпълнителният директор на "Банка ДСК" Диана Митева.

2. Бившият подуправител на БНБ Емилия Миланова и изпълнителният директор на "Тексим Банк" Мария Виделова  коментираха последните промени в Закона за кредитните институции.

3. Утре

4. Кметът на София Йорданка Фандъкова поздрави банковите мениджъри с техния празник и ги прикани да се включат към инициативата "Зелена София" на общината.

5. Богдан Томов виртуозно дирижираше церемонията по връчването на наградите "БАНКЕР НА ГОДИНАТА"

7. Главният редактор на вестник "БАНКЕРЪ" г-жа Бистра Георгиева поздрави банкерите за добрите резултати на банковата система и за запазването на финансовата стабилност.

8 Изпълнителният директор на "Търговска банка Д" Анна Аспарухова получи наградата "БАНКЕР НА ГОДИНАТА" за 2017-а за утвърждаване на управляваната от нея банка като една от най-рентабилните на пазара.

9. Кметът на столицата Йорданка Фандъкова връчва наградата "БАНКЕР НА ГОДИНАТА" за 2017-а за успешно управление на риска и устойчиво развитие на председателя на УС на "Ти Би Ай Банк" Валентин Гълъбов.

10. "Ти Би Ай Банк" е малка, но ние ще продължим да вървим напред. Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му. А ние продължаваме да мечтаем", заяви в отговор председателят на УС на "Ти Би Ай Банк" Валентин Гълъбов.

11. Изпълнителният директор на Общинска банка Сашо Чакалски получи специалната награда за цялостен принос в развитието на банковия сектор. Статуетката с форма на лъвско сърце, съответстваща на зодията му "Лъв",  бе връчена от изпълнителния директор на "Българска агенция за инвестиции" Стамен Янев.

12. Главният изпълнителен директор Петя Димитрова получи приза "БАНКЕР НА ГОДИНАТА" за 2017-а за доверието на клиентите и ръста в кредитирането.

13. Изпълнителният директор на Пощенска банка Асен Ягодин може да се похвали с добрия ръст във фирменото кредитиране.

14 Оригинален стил, символа на богинята на победата Нике, носят статуетките на скулптора Андрей Москов с които в. "БАНКЕРЪ" традиционно награждава своите призьори.

15 Заместник-председателят на Народното събрание Валери Жаблянов  обсъди с политици и финансисти нюансите на българския икономическия пейзаж.

16 Изпълнителният директор на "Банка ДСК" Диана Митева, която бе отличена с наградата на "БАНКЕР НА ГОДИНАТА" за 2017-а за доверието на акционерите, подчерта, че тя се дължи на успешната екипна работа с нейните колеги в управителния съвет – Виолина Маринова, Доротея Николова, Маргарита Кариди, Боян Стефов и Юрий Генов.

17 Главният изпълнителен директор на "Банка Пиреос България" Емил Анггелов и  изпълнителният директор на Пенсионноосигурително дружество "Алианц България" Страхил Видинов обсъдиха възможностите за доверително управление на финансови активи.

18. Връчването на наградите на в. "БАНКЕРЪ" приковава вниманието на представителите на висшия финансов и корпоративен мениджмънт.

19. Церемонията на в. "БАНКЕРЪ" бе почетена от мениджъри от всички сфери на финансовия бизнес. На снимката председателят на надзорния съвет на "Еврохолд" Васил Христов, одиторът Симеон Симов и главният изпълнителен директор на ПИБ Неделчо Неделчев.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Ще потърсите ли правата си, ако Ви измамят като потребител?

Подкаст