ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Като няма БФС да помага, Роси отсече: В следващия мач може да бъде по-зле

стадион Герена

"За мен срещата беше една тренировка. Зависи кой какво иска да види. Целта беше да изпробваме някои схеми и това направихме", заяви след поражението с 0:3 от малтийския "Хибърниънс" старши треньорът на "Левски" Делио Роси. "Гледах движението на играчите, придвижването в линиите, гледах и как реагират играчите физически. Днес не се получиха нещата, но в следващия мач може да бъде и още по-зле. Просто играчите се настройват", оправда се италианскиат специалист, цитиран от bTv.

Той обаче продължи оптимистично и каза, че за пролетния дял на шампионата "сините" ще изглеждат много по-добре.  "Първото полувреме играхме правилно, дори създадохме положения. Но имаме много тежки физически натоварвания, краката тежат", оправда своите италианецът. "Трябва да кажем, че ни липсваха и доста футболисти. Играха доста момчета от юношеския състав. В края на подготовката ще бъдем друг отбор. Сигурен съм."

"В момента има футболисти, които по-добре понасят физическите натоварвания и изглеждат по-свежи. Не можем да правим заключения от днешния мач. Никой не е доволен от загубата, което е нормално. Щеше да е фатално, ако играчите бяха щастливи от днешния резултат", завърши треньорът.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кога очаквате сериозно да бъде намалена административната тежест в България?

Подкаст