ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Продължава образователната програма на ВСС И МОН В АС – Враца

съд враца

На 31 януари 2018 г. от 13:30 ч. в съдебна зала № 3 на Административен съд – Враца ученици от XI клас на СУ „Козма Тричков“ гр. Враца и ПЕГ „Йоан Екзарх“ гр. Враца ще се запознаят с административното правосъдие, компетентността на Върховен административен съд и административните съдилища, административно нарушение и наказание и как да защитим правата си чрез съдебните институции. Това е втората тема, която Административен съд – Враца пое ангажимента да представи в рамките на Образователната програма на ВСС и МОН през учебната 2017/2018 г.

Лекцията ще бъде представена под формата на интерактивен урок от Мирослав Любомиров – „Връзки с обществеността“ в Административен съд – Враца и съдия Вероника Бозова от Районен съд – Враца, която ще запознае учениците с административните нарушения и разликата им с престъпления.

Тази година образователната програма „Съдебната власт – информиран избор и гражданско доверие. Отворени съдилища и прокуратури“ се реализира съвместно от всички органи на съдебната власт в гр. Враца.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст