ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Мъжки часовници

клм

1. Patek Philippe представя един от новите си хронографи с 41-милиметров корпус и гривна от розово злато. Часовникът се навива ръчно, снабден е индикатор за лунните фази и функцията вечен календар.

2. Старинният швейцарски бранд Breguet развива своята "млада" колекция Marine с нови модели като Marine Chronographe 5527, в които продължава и традициите. Известно е, че основателят на марката Абрахам-Луи Бреге е създател на първия хронограф с две стрелки за секундите.

3. Часовниковият механизъм на  Villeret Tourbillon на Blancpain е заключен в корпус от розово злато или платина с диаметър 42 милиметра. Предлага се в ограничена серия от 20 екземпляра с каишка от кожа на алигатор, златна или платинена гривна.  

4. Немският бранд Glashütte Original представя лимитирания в сто екземпляра часовник Senator Excellence Perpetual Calendar с изключителен, новаторски дизайн. Моделът разполага със 100-часов резерв за захранване.

5. Longines демонстрира нови модели от линията The Longines Master Collection, стартирана през 2005-а. Флагманът на колекцията е с корпус от неръждаема стомана и годишен календар, който определя автоматично броя на дните в месеца.

6. Започналият като бранд за устойчиви на удар евтини електронни часовници, напоследък японският G-Shock предлага доста скъпи колекционни модели. Един от тях е G-Shock MR-G-G2000HA, достъпен само в 350 екземпляра.

7. Rado демонстрира нов модел от колекцията си DiaMaster, повлиян от модната напоследък тенденция за многостепенен циферблат. Той е частично прозрачен, така че може да се наблюдава работата на механизма.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Смятате ли, че има политически натиск върху съдебната ни система?

Подкаст