ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Еnjoy for him

клм

1. Елегантните ръкавели от Montblanc с безупречен дизайн са изработени от стомана и допълват съвършено официалната визия.

2. Boss предлага на ценителите на стила риза с класическа кройка, която пасва идеално на аутфит с костюм или дънки.

3. Портфейл на D&G, който доказва, че изисканият аксесоар може да е и функционален. Удобното разположение на вътрешните отделения и слотовете за банкови карти помага на господата да бъдат организирани.

4. Блейзърът на Еtro от дишаща материя е изключително подходящ за официални поводи в топлите пролетни и летни вечери. Елегантната кройка гарантира строен силует.

5. Разчупете всички граници с Michael Kors Extreme Speed създаден за мъжа, който управлява живота си с елегантен стил и експлозивна енергия.

6. Gucci представя спортна блуза от висококачествен памук за онези, които държат да изглеждат добре и през уикендите.

7. Майсторите на изящния дизайн от легендарната марка Montblank дават идея за перфектния подарък – комплект от химикалка визитник за господата, ценящи времето и контактите си.

8. От векове Maybach е символ за най-високите изисквания за качество, лукс и индивидуалност. Купувайки тези очила получавате нещо необичайно, създадено от ценни материали, проектирано да бъдете различни.

9. Коланът на Polo Ralph Lauren, изработен от фина кожа, е незаменим и стилен аксесоар, чийто класически дизайн го прави подходящ за всякакви случаи.   

10. Освен красиви, обувките на Tom Ford са и удобни заради еластичната кожа, от която са изработени и гъвкавите подметки.

11. Valentino гарантира удобство и елегантност с чанта за пътуване достатъчно голяма да побере лаптоп, камера и личните ви вещи.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Смятате ли, че има политически натиск върху съдебната ни система?

Подкаст