ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Учителка в Симеоновград е освободена от работа след разпространено видео, в което танцува неприлично

регионален инспекторат

Учителка от училище "Св.Климент Охридски" в Симеоновград е освободена от работа, след като в социалните мрежи беше разпространено видео, в което тя танцува неприлично. Видеото е заснето на абитуриенски бал на 24-ти май. Там се вижда как учителката от симеоновградското училище "Свети Климет Охридски" – Дарина Димова, танцува неприлично с младеж.

Директорът на школото Тодорина Иванова обяснява:  "Тя е назначена в началото на учебната година на мястото на друга колежка. Не е създавала проблеми. Проверявала съм я в качеството си на директор. Тя си провежда учебния процес така, както трябва. Не са ми звъняли родители. Провеждала съм разговори единствено с колежката и с останалите колеги, които са останали до края на вечерта, за да изясня ситуацията".

Учителката е написала в обясненията си, че е била под въздействие на алкохола, че не помни какво точно се е случило и че съжалява за постъпката си. Подала е молба и е освободена по собствено желание.

От Регионалния инспекторат по образованието в Хасково коментираха, че няма да извършват проверка и смятат случаят за приключен.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст