ЧСИ продава на търг огромен офис в центъра на Монтана

чси

Частен съдебен изпълнител обяви на търг огромен офис в центъра на Монтана, научи BulNews.bg. Това ще е втората публична продан на имота, който е собственост на Бисер Митов и Бисерка Борова. Продажбата се осъществява заради задължение на собствениците към банкова институция.

Офисът се намира на 7-ия етаж на ул. „Генерал Столетов“ 1 и е с площ 243 кв. м. Сградата е построена през 1975 година. На етажа има 6 офиса, общи части, кухня и санитарен възел. Цялостното състояние на обекта е много добро, като има PVC дограма, остъклени врати, паркет, теракот и други подобрения. Имотът е обитаем и се използва от длъжниците, като всички помещения са отдадени под наем и се ползват за жилищни нужди.

Началната цена, от която започва публичната продан, е 110 000 лева. Върху имота има наложена договорна ипотека и възбрана, пояснява частният съдебен изпълнител.

Всички желаещи да направят оглед, могат да го сторят всеки делничен ден от 8.30 до 17 часа. Търгът ще се проведе в сградата на районния съд в Монтана на 29 юни от 13.30 часа.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Ще успее ли ГЕРБ да състави правителство с първия мандат?

Подкаст