ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

La Prairie разказва приказка за лукса

La Prairie разказва приказка за лукса

Швейцарската луксозна марка La Prairie, предлагаща грижа за кожата, представя следващата глава от изключителната си история с нов филм. Двуминутният видеоклип разказва за четирите редки, скъпоценни съставки на La Prairie, използвани в уникалните им луксозните колекции. Филмът подчертава не само иновативния, пионерски дух на марката в света на продуктите грижещи се за кожата, но и позицията им в луксозния свят.

Лентата приканва зрителя да влезе в един затворен, тайнствен свят – светът на La Prairie. Там се разкрива всяка една ценна съставка –платина, злато, бял хайвер, хайвер. Мястото и времето на сцената са обгърнати в мистерия. Силуетът на една жена се преплита сред съставките, показани като произведения на изкуството, в необработена чиста форма. С най-леките докосвания, ръката й като четка рисува върху стъклото, което обгръща всяка съставка. Магическата трансформация продължава – едновременно истинска, илюзорна, фантазия, мечта. Тя е отражение на нейното желание.

Гласът е записан за филма и изпълняван от Ладан Осман, носителка на награда сомалийско-американски поет, която започва сътрудничеството си с марката с видеоклипа "Брандът и есенцията на La Prairie"през 2017-а. Изображенията, цветовата палитра, музиката, редактирането – всички елементи се съчетават, за да изразят загадката, богатството, изчистената елегантност на четирите луксозни колекции на La Prairie".

La Prairie е лидер в луксозната грижа за кожата, представена в 90 страни по света. Стремежът на бранда е да намери отговора в търсенето на непреходната красота, чрез най-високите стандарти на съвременната технология в съчетание с изискани формули и елегантни опаковки – издигане на науката до изкуството.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще гласувате на предстоящия местен вот на 29 октомври - с машина или на хартия?

Подкаст