ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Топ криптовалутите на 2019 година

клм

Кои са най-добрите криптовалути, в които да инвестирате парите си през 2019-а? Със сигурност сте чували за Bitcoin, тъй като това е най-популярното електронно разплащателно средство. Но може би ще се изненадате, когато разберете, че в света има над 1500 криптовалути. Bitcoin е много добра опция, но за повечето хора тя е твърде скъпа, и както казваше един петокласник-технократ – "се копае доста трудно".
Тъй като пазарната стойност на цифровите валути продължава да нараства, повечето хора виждат това като добра инвестиционна възможност. Този вид валута съществува само в онлайн пространството и затова не можете физически да докоснете парите. Тя функционира като децентрализирана система, в която няма главна банка или управляваща структура, която контролира валутата.
Вие сте инвеститор, който иска да спечели от криптовалутите през 2019-а? Тук ви предлагаме четири отлични перспективи за развитие и висока доходност. Но в каквото и да изберете да инвестирате, уверете се, че вземате информирано решение. Избирайте реномирани криптокомпании с качествен управленски екип, с модерни цифрови платформи, верни последователи и стабилни инвеститори.

Bitcoin
Тази дигитална валута определя темпото на развитие всички останали алтернативни "монети". Биткойнът управлява криптоиндустрията, защото е основна валута на пазара. Той оказва силно въздействие върху динамиката на цените, тъй като всяко увеличение на стойността му засяга всички останали валути. Ако цената му падне, другите валути усещат лошите ефекти. Заради високата му пазарна капитализация всеки иска "парче" биткойн. Няма съмнение, че това е най-популярната валута в крипто, а шансовете за растеж на цената й са огромни. Следователно, Bitcoin е предпочитаната криптираща валута за инвестиране през 2019 година.
Можете да инвестирате в биткойни, като ги купите и препродадете на други търговци на криптопазара, когато цената изстрелва, за да можете да спечелите печалбата си. Друг начин за инвестиране е чрез добив на Bitcoins. Да бъдеш „миньор“ е доста скъпо удоволствие, защото се нуждаеш от свръхъпгрейтвани машини и адекватна мощност, за да може процесът на „копаене“ да бъде успешен.

Ethereum
Това е отворена платформа, която функционира свободно за всеки, който иска да развие децентрализирани програми. Универсалната система работи на принципа на блокчейна. Според очакванията на специалистите, Ethereum ще бъде една от най-стабилните монети, в които да инвестирате през 2019 година. Тя е по-напреднала блокчейн технология и постепенно натрупва много последователи в криптовия свят. Пазарната й стойност също е по-високат, въпреки че се бори с много конкуренти, опериращи със сходни аспекти на децентрализираните приложения. Освен това разработчиците й непрекъснато подобряват сигурността и приложението на валутата. Това означава, че през 2019-а тя ще бъде достъпна за много хора в световен мащаб. Предимството й е, че е по-евтина и всеки може да вложи известна сума. Виталик Бутерин, създателят на Ethereum, обещава, че мрежата му в крайна сметка ще може да обработва 1 млн. транзакции в секунда. Така че, ако търсите най-добрата инвестиция в криптовалута, си струва да опитате с Ethereum.

Lisk
Това е цифрова валута, която също използва технологията на блокчейна. Lisk позволява на разработчиците да създават приложенията си по много по-лесен и подобрен начин като използват Javascript. Lisk изглежда като подобрена версия на Ethereum с независим бекграунд и солиден мениджърски екип. Заради непрекъснато й усъвършенстване, тя е сред най-добрите криптоковалути, в които да инвестирате през 2019 година. Едногодишната прогноза за тази криптираща валута е около 45 долара. В рамките на петгодишен период се очаква цената й да се повиши до 106 долара. Това значи, че ще можете да получите огромна възвращаемост още след пет години.

Binance Coin
Следващата криптовалута, в която е препоръчително да се инвестира, е Binance Coin. Тя разширява потенциала си, за да се превърне в една от водещите цифрови валутни обменни валути в световен мащаб. С професионален екип от амбициозни работохолици, криптовалутата постепенно набира популярност. Става дума платформа, която позволява търговия с други алтернативни валути на достъпна цена. Причината, поради която е сред най-предпочитаните криптовалути за инвестиция през 2019-а, е нарастващото търсене и високата й ликвидност на пазара. BNB е създадена от борсата за крипто търговия Binance и е възможно да се използва само в този уебсайт, като не се приема от никоя друга борса. Цената на Binance Coin не е постоянна, а варира според търсенето и предлагането на пазара, като за първите седем месеца от създаването си повиши цената си около 20 пъти – от 0.10 до 20 долара.

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст