ТПС “Банкер на годината” 2018

1. Трепетно очакване в банковите редици! Тържеството по връчването на 25-ите награди "Банкер на годината" навлиза в най-съществената фаза.

2. Енрико Минити, главен оперативен директор на "Уникредит Булбанк" остана прехласнат от статуетката на Андрей Москов. Колегата му Теодора Петкова, главен директор на риска в банката, също е впечатлена от наградата на големия бос.

3. Бившият управител на БНБ Иван Искров в компанията на най-новия член на управителния съвет Людмила Елкова и на шефа на пресцентъра на БНБ Ани Димитрова.

4. Главният изпълнителен директор на "Банка ДСК" и председател на УС Виолина Маринова в компанията на генералния спонсор на събитието и собственик и председател на "Еврохолд" АД Асен Христов.

5. Изпълнителният директор на "Банка ДСК" Диана Митева споделя празничното настроение със заместник-министъра на икономиката Лъчезар Борисов.

6. Петя Димитрова, главен изпълнителен директор на Българска пощенска банка, мина през бърза консултация с бившата подуправителка на БНБ Емилия Миланова по повод предстоящото обединение на БПБ с "Банка Пиреос България" АД.

7. Главният изпълнителен директор на "Банка Пиреос България" Емил Ангелов с управляващия съдружник на "PwC България" Божидар Нейчев.

8. Симеон Симов, съдружник в одиторската компания "Актив", и Кремена Йорданова, изпълнителен директор на ЧСУ "Свети Георги".

9. Цветелина Бориславова, основен акционер и председател на НС на БАКБ, получи статуетката на "БАНКЕРЪ", дело на скулптора Андрей Москов, от вицепремиера Марияна Николова.

10. Новият шеф на "Алианц България Холдинг" Александър Проценко и изпълнителният директор на ТБ "Алианц" Георги Заманов.

11. Васил Велев, председател на АИКБ, връчи приза "Банкер на годината" на Оливер Рьогл, главен изпълнителен директор на "Райфайзенбанк (България)".

12. Миналогодишната носителка на приза "Банкер на годината" Анна Аспарухова, председател на УС и изпълнителен директор на Търговска банка Д.

13. Мирослав Вичев, изпълнителен директор на "Банксервиз" се присъедини към поздравленията за колегите си банкери.

14. Доротея Николова, изпълнителен директор на "Банка ДСК" в компанията на Васил Велев, председател на АИКБ.

15. Конкуренти! "Уникредит Булбанк" и ПИБ пред новия преглед на активите: Левон Хампарцумян и Севдалина Василева.

16. Финансисти: Николай Гърнев, управляващ съдружник в "Ърнст и Янг България", и Дончо Барбалов, заместник-кмет по финансите.

17. Кирил Бошов, председател на УС на "Еврохолд", и Танос Петропулос, управляващ партньор в Mazars.

18. Данета Желева, главен изпълнителен директор и председател на УС на ИХ "България", и Димитър Желев, председател на НС на ТБ "Алианц България".
19. Маргарита Кариди, изпълнителен директор на "Банка ДСК", и Боян Стефов, член на УС на банката.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Как смятате, промените по бул. "Витоша" и бул."Патриарх Евтимий" ще подобрят ли организацията на движението в центъра на София?

Подкаст