ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Брюксел пусна ново мобилно приложение „Citizens’ App“

ЕП

Ново мобилно приложение, разработено от Европейския парламент, което помага на гражданите да разберат какво е направил, какво прави и какво ще направи ЕС, е вече достъпно.

С поглед към предстоящите европейски избори приложението „Citizens’ App“ дава възможност на всички, навсякъде да проверят постиженията на ЕС, текущата работа и бъдещите цели, както и обяснява какво прави Европейският парламент. Приложението може да намира различни интересни инициативи по тематика и местоположение и предоставя актуална информация как се развиват. То може да се използва като търсачка, за споделяне и може да се персонализира.

Приложението „Citizens’ App“ помага да: разбереш какво Европейският съюз е направил, какво прави и какво планира да направи за гражданите си; намериш информация за събития; откриеш места и национални инициативи по 20 различни теми/въпроса; получиш достъп до мултимедийно съдържание : видеа, подкастове и слайдшоу; търсиш и филтрираш списъци, да виждаш резултатите от търсенето на карта.

Като го персонализираш с твоите интереси, то ти позволява да: добавяш интересни събития в личен календар; запазваш инициативи; оценяваш инициативи с инструмента за обратна връзка; получаваш известия за въпросите, които те вълнуват; споделяш инициативи в социалните медии или чрез имейл или СМС; получаваш достъп до личните си данни и да решиш какво да правиш с профила си; поддържаш едни и същи настройки за профила си във всички устройства.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че държавата беше достатъчно подготвена за първия по-сериозен сняг?

Подкаст