ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

ВМРО сезира прокуратурата, МВР и КПКОНПИ за клана “Гольовците”

вмро

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки и общинският съветник и председател на групата "Патриоти за София" в Столичния общински съвет – Карлос Контрера, са подали сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров, министъра на вътрешните работи Младен Маринов и до председателя на КПКОНПИ Пламен Димитров с искане за образуване на проверка срещу клана "Гольовците", заради побоя вчера в Кюстендил, при който един човек беше убит, а други – ранени. Това съобщиха от пресцентъра на ВМРО-БНД.

В сигнала се настоява незабавно да се вземе отношение към всички членове и родственици на фамилията, известна в Кюстендил като "Гольовците". Описано е богатото криминално минало на членове на този клан.

Джамбазки и Контрера обръщат внимание, че очевидно става дума за структура, организирана, йерархична, която от десетилетия се занимава с противообществена дейност, в т.ч. и извършване на тежки престъпления. Ето защо двамата призовават правоохранителните органи да се ангажират и да бъдат взети незабавни мерки за противодействие.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кога очаквате сериозно да бъде намалена административната тежест в България?

Подкаст