Подсъдим, срязал с моторна резачка вратата на заведение в Бяла Слатина, се е признал за виновен

Темида

Подсъдимият Г.А. се е признал за виновен и се е споразумял с Районна прокуратура – Бяла Слатина за извършени от него престъпления по чл. 216, ал.1 и по чл. 325, ал. 2, вр. ал.1 от Наказателния кодекс – противозаконно унищожаване на чуждо имущество и хулиганство.

През нощта на 14.10.2019 г., в гр. Бяла Слатина, Г.А. включил моторна резачка пред заведение „Бар Лебар“ и срязал входната му врата. По същото време то е работело и в него имало посетители. Мъжът арогантно влязъл вътре с работещия инструмент в ръцете. Извършеното от него деяние се отличава с изключителен цинизъм и дързост. Стойността на унищоженото чуждо имущество е 1500 лева.

Съдът е одобрил постигнатото между страните споразумение, с което на подсъдимия А. е наложено едно общо наказание за двете престъпни деяния – „пробация“. Той е задължен за се регистрира по настоящ адрес два пъти седмично за срок от една година, да се среща през това време с пробационен служител и да положи безвъзмезден труд в полза на обществото в размер на по 320 часа за срок от две календарни години.

На Г.А. е забранено да посещава заведение „Бар Лебар“ за срок от две години, както и да напуска жилището, което обитава за времето от 23.00 часа до 06.00 часа през следващите шест месеца.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че масовите назначения без конкурс в бордовете на държавните фирми трябва да продължават?

Подкаст