Българска компания бе обявена за ПР агенция на годината в световен конкурс

SiteMedia Consultancy

Българската компания SiteMedia Consultancy бе обявена за Агенция на годината в класацията Platinum PR Awards 2019 на една от най-авторитетните световни медии за комуникации PR News. SiteMedia Consultancy получи също и почетни плакети в категориите PR Team of the Year, CEO of the Year и Community Relations, съобщиха от пресцентъра на компанията.

"Огромна чест е за нас да получим подобно признание. Българска ПР агенция да бъде номинирана за Агенция на годината за целия свят от престижна комуникационна медия като PR News е триумф на българската комуникационна общност",заяви управляващият партньор на SiteMedia Consultancy Любомир Аламанов.

Компаниите в класацията се оценяват на база постигнати резултати през последната година, реализирани проекти, работа с клиенти, иновативни подходи, възможности за развитие, нестандартни работни решения, цялостно отношение към работния процес. Церемонията по награждаването се състоя в Ню Йорк. SiteMedia Consultancy стана единствената агенция от Източна Европа, спечелила награди на Platinum PR Awards 2019. Конкуренти за приза бяха компании като FleishmanHillard, Hill+Knowlton, Burson Cohn Wolfe, Ruder Finn, Weber Shandwick, Edelman, Ketchum, Mastercard, IBM, HP Inc. и други.

Отличието не е първото за българската ПР агенция, специализирана в класически и иновативни комуникационни услуги.2017 г. SiteMedia Consultancy спечели 11 награди и второ място като Агенция на годината, на престижните BAPRA Bright Awards, организирани от Българската асоциация на ПР агенциите. PR News определи SiteMedia Consultancy за едно от най-добрите работни места в ПР сферата за целия свят за 2018 г.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Смятате ли, че масовите назначения без конкурс в бордовете на държавните фирми трябва да продължават?

Подкаст