Али Байрам очаква ДПС да има петима съветници в Пловдив

Али Байрам

„Власт за хората!“, това ще е официалното лого на ДПС за изборите на 27 октомври. В петък партията представи пловдивската си листа за общински съветници, на кандидата за кмет на града и номинираните за районни кметове в хотел „Тримонциум“. Официални гости бяха депутатът доц. д-р Джевдет Чакъров и областният председател на партията Юксел Расим. За кмет на Пловдив е издигната кандидатурата на Милен Иванов. Кандидат кметове на райони са: Октай Чалъшкан – „Централен“, Мустафа Асанов – „Северен“, Есиме Фейзова – Исмаилова –„Южен“ и д-р Камелия Александрова – „Тракия“, район „Източен“ – Жана Папазова.

„Приятели, този път истината е една – трябва да сме заедно, да не позволим никой да ни раздели, да попречим на всички, които се опитат да вземат гласовете ни в своя полза, без да ги интересува нашата съдба, когато минат изборите!“, призова общинският председател на ДПС Али Байрам.

Кандидатът за кмет на район „Източен“ Жана Папазова обяви неофициалния лозунг на ДПС под тепетата: „5 общински съветници и 5 кмета с бюлетина 55!“  Първите петима в листата са Али Байрам, Кямуран Асан, Тунай Хюсеинов, Ерол Садъков, Асен Методиев. 

Водачът в листата Али Байрам подчерта, че партията е мобилизирана за много добро представяне.

„Поемам голяма отговорност като водач на листата, но пловдивската структура на партията е мобилизирана за много добро представяне.Всички в листата са достойни за общински съветници, нашите членове и симпатизанти им гласуваха доверие и те ще го оправдаят. Изправени сме пред голямо предизвикателство, след като на местните избори през 2015 година ДПС остана без представители в ОбС. Сега местната структура е на друго организационно ниво и амбициите ни са големи. ДПС в Пловдив трябва да има четирима-петима съветници“, коментира Али Байрам.

През февруари 2016 г. Али Байрам стана председател на общинската структура на ДПС в Пловдив. Тогава той обяви, че има специална мисия – образование в маргинализираните квартали. 

"Ако един ученик заслужава двойка, но му бъде написана тройка, това е жест. Но ако на едно дете, което е за двойка, му се напише шестица, то това вече е престъпление и то много сериозно. Образованието на децата в малцинствените квартали на града е тема с изключително важно значение. Имаме много важна задача – да образоваме хората от малцинствените квартали, защото тънат в невежество. Единственият начин да просперират, е да бъдат образовани", обяви приоритетите си Али Байрам .

Според него не получаваме достатъчно качествено образование и това е основният проблем, затова много от децата не са конкурентни. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Откъде се информирате за предстоящия вот 2 в 1 на 9 юни?

Подкаст