Весислава Танчева: Властта ще превърне кризата с коронавируса в политическа, когато реши

Весислава Танчева

За разлика от французи, германци и нидерландци, българите неотдавна бяха оприличени от премера си на каракачански овчарки – с къс повод и строг нашийник. За да се дисциплинират, трябва да бъдат стреснати. Дори не говорим за права на човека. Това каза във видео интервю за „Студио Бънкеръ“ PR експертът Весислава Танчева.

В интервюто Танчева каза още:

Домусчиев бе обявен за прекрасен благотворител, защото подарил сто опаковки от лекарство, което е забранено за внос в България.

Пеевски е дарил вече два милиона, а само охраната му от НСО струва три милиона на година. Тази охрана я плащаме ние. А дори не броим каква част от несъстоятелността на КТБ е отишла в него – някой ден някой ще я изчисли, но тя също излезе от нашия джоб през фонда за гарантиране на вложителите.

Вижте цялото интервю с Весислава Танчева:

https://www.youtube.com/watch?v=Ny8l3i6Moq4&feature=youtu.be

Познавайки уменията на Борисов да се въползва от кризи, нормално е да очакваме, че и сега ще го направи. Властта може да превърне кризата с коронавируса в политическа криза когато самата тя реши.

Дори опозицията да спечели избори, това няма да е реална алтернатива, а тежнения за оттегляне от ЕС. Макар че ми е трудно да възприема Нинова като Орбан.

В някои сектори от масовото съзнание остана убеждението, че собственикът и предприемачът са зли чорбаджии и изедници. Такава литература се изучава и в учебниците, все още. Телевизорът също не го опровергава.

Когато Борисов говори за бизнес, той през цялото време приказва за олигарси. Когато Горанов говори за хора, които не са на трудови договори, това са маргинали и забрвя цяла прослойка от 250 хил. души, които са самонаети и в никакъв случай не са маргинали. За съжаление, именно те понесоха първия удар от кризата, не са припознати нито като служители, нито като работодатели и трябва да се оправят сами.

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Как смятате, промените по бул. "Витоша" и бул."Патриарх Евтимий" ще подобрят ли организацията на движението в центъра на София?

Подкаст