За инвестициите и възможностите в “Молдовска бизнес седмица 2020”

Молдовска бизнес седмица

Агенцията за инвестиции на Република Молдова ще проведе 7-ото си издание на "Молдовска бизнес седмица" в дните между 19-20 ноември.

Тази година предвид пандемията събитието ще се проведе изцяло в електронен формат, осигурявайки безопасно онлайн пространство за участие, създадено с цел повишаване на осведомеността относно Република Молдова в световен мащаб като скрито съкровище за инвестиции, предлагаща опит, който създава връзки.

"Присъединявайки се към тази уникална платформа, където можете да проучите инвестициите, търговията и икономическите възможности на Република Молдова, Вие ще се възползвате от едно ново ниво на ангажираност и интерактивност между участниците, като в основата на събитието остава създаването на мрежи", отбелязват организаторите. 

Програмата тази година ще акцентира

върху хармоничната комбинация между глобалния обмен на знания по отношение на мегатрендовете и преките чуждестранни инвестиции, като същевременно местни компании от стратегически икономически сектори като ИТ, аутсорсинг, научноизследователска и развойна дейност, електронно производство, инфраструктура, мода и селскостопански продукти, ще представят своите инвестиционни профили за намиране на перфектно международно партньорство.

Правителственият панел ще представи

информация относно проактивни политики свързани с инвестициите, имащи за цел да подпомогнат бизнес климата и водещи Молдова към цифрова икономика. Най-големите предизвикателства, иновации и технологии, приспособени към една нова икономическа реалност, ще бъдат разгледани от вдъхновяващи лидери, проницателни експерти и предприемачи визионери.

Освен това брандове произведени в страната ще представят своите препоръки за това как в държава с неизползван потенциал за растеж може да бъде постигнато международно признание.

Присъстващите на форума могат да се свържат с повече от 1000 бизнес партньори, водещи Молдова към цифрова, устойчива и ефективна икономика.

Всеки желаещ може да участва след онлайн регистрация.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Смятате ли, че масовите назначения без конкурс в бордовете на държавните фирми трябва да продължават?

Подкаст